Lär känna oss

Firman grundades 1980 av Jan-Åke Jonsson och har sitt säte i Venjan – en by som ligger mellan Mora och Sälen. Vårt största arbetsområde är Sälen / Fjällen. Vi utför det mesta inom murning så som öppna spisar med eller utan insats, kakelugnar, bakugnar, grunder, naturstens beklädnader mm. Vi utför även plattsättning med behörighet och är anslutna till BKR – Byggkeramikrådet. Det ger våra kunder en trygghet i att vi håller oss till godkända konstruktioner. Se våra referenser för inspiration. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vi utför vårt arbete med högsta kvalitet, utifrån gällande branschnormer och lämnar självklart även branschenliga garantier på vårt arbete. 

  • Goda kundrelationer
  • Flexibilitet
  • Effektivitet
  • Kvalite

Under våra 40 år i branschen har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet yrkeskunskap som gör att vi kan hjälpa dig med det mesta inom murning, eldstäder och plattsättning i och omkring Sälen.

40 år

i branchen

10

anställda

Gedigen yrkeserfarenhet

Vi är ett lokalt företag som brinner för murning och eldstäder. Varje projekt utförs med stor passion.

Vår personal är vår styrka

Hos oss arbetar en erfaren personalstyrka som hjälper privatpersoner, företag och byggföretag med allt från murning, eldstäder, professionell plattsättning och badrumsrenovering i Sälen med omnejd (Sälen, Malung, Venjan).

BKR Byggkeramikrådet

Jonsson Murning är ett BKR auktoriserat företag. Som en lokal aktör är vi noga med att bibehålla ett gott rykte. Därför ser vi till att göra alla våra kunder riktigt nöjda – framförallt genom att aldrig kompromissa med kvaliteten på våra jobb. Se våra referenser och utförda jobb för att få inspiration.